♥ Läs mina inlägg ♥

Senaste inläggen

Av Elin ♥ - 11 augusti 2013 19:20

Har rensat bilder nu!   Hade över 1000 bilder innan (typ såna som jag har laggt upp på bloggen), och nu har jag 253 kvar! O.o Alltid bra att rensa lite bilder!   Hade inte gjort det på typ 7 månader! O.o


 


Ska nog börja rensa bilder lite oftade xD


 

ANNONS
Av Elin ♥ - 8 augusti 2013 17:31

I tisdags, så var jag, mamma och pappa och red fjällritt, på islandshästar!   Min häst jag fick hette Sauta, och hon var även den minsta hästen.   Så vi började ju med att göra i ordning hästarna osv.


Vi skulle rida längst upp till fjälltoppen, och hela den biter gick ut på att stå upp i sadeln! O.o Tog ju extra lång tid när min häst ville stanna lite då och då för att äta av gräset. ._.

Men till slut var vi ändå uppe, och det var verkligen ISKALLT där..!  Jag fick seriöst ta på mig en extra jacka + VANTAR..!  Men där uppe så fick vi äta vårt fika som vi hade med oss.


..Sen var det bara att fortsätta neråt igen! 


När vi hade kommit så pass långt ner så fick vi galloppera + tölta.   Om ni inte vet vad "tölt" betyder, så har islandshästar en speciell gångart som heter "tölt". Det är exakt som trav, bara det att det inte stutsar någonting, man som glider fram typ. C:Jag har inte tagit denna bild, men de bilderna som jag tog tog jag med min mobil, och tyvär så glömde jag sladden som jag kan ladda över från mobilen till datorn, och jag vet inte hur man skickar e-post från mobilen till datorn, så jag kan tyvär inte visa någon egen bild som jag tog! :C 

 


Dagen var hur som helst helt AWSOME!  Btw, vi kanske ska rida islandshästar nästa vecka också, fast att man får galloppera, tölta mer osv!^^


 

ANNONS
Av Elin ♥ - 4 augusti 2013 23:02

Misenfisen var SUPERGULLIG och gav mig as många autos (även från typ 20 x-tra gubbar), och då skulle jag ju då tacka henne miljoners gånger!   Jag skulle skriva "Aww, tänk att du gör detta för mig.." Och GISSA bar vad msp skriver då XD:


 


HAHAHAHAH, ASG! xD


Btw, nu är jag framme i Östersund (kom fram kl 5 på morgonen igår!!  ), och eftersom att vi nu träffar släkten osv typ hela tiden så kommer jag inte kunna blogga lika mycket. Så att ni vet!  


 

Av Elin ♥ - 2 augusti 2013 14:04

Har passerat mitten!  


  


OCH, när jag går upp i level 12 så är jag exakt halvvägs till level 25!   Så snälla, se mina filmer, ge gärna autos, hälsningar, gilla gärna mina looks, artbooks osv!   Skulle betyda SÅ mkt då! Har inte levlat på 9 månader!!  


 

VIP

Av Elin ♥ - 1 augusti 2013 22:12

Är det bara jag som tycker VIP är liiite väl dyrt? Jag har inte varit VIP nu på ett halvår PGA att msp har gjort vip'et så dyrt!! För liksom, för ett par år sedan så kostade ju VIP för ett år 400 kr, och nu kostar det 600 kr.. JAG vill inte betala så mycket bara för ett spel.. Men det finns ju såklart dom som gör det!  


 

Btw, jag åker upp till Östersund imorn, men vi åker på eftermiddagen, så jag kanske hinner blogga ändå

 

 

Av Elin ♥ - 31 juli 2013 22:43

Ni kanske vet att jag köpte boostern som gör att man får 50% rea på alla sc saker igår?   Och nu tänkte jag visa er vad jag köpte!             

Jao, ni ser ju att jag köpte en del? xD Men jag är iaf JÄTTENÖJD med köpen!   Synd bara att jag hittade rätt många klädesplagg som jag VEKLIGEN ville ha som var VIP.. :C


Men det går ju att göra riktigt snygga outfits med o-VIP kläder också!  


 


Av Elin ♥ - 31 juli 2013 21:32

Asså, hur många gånger ska dom ändra för att bli nöjda?? ._. Har dom inte ändrat ungefär 10 gånger iår??


Men jag tycker denna designen känns bättre än den andra iaf.. För liksom.. handburgare i en spel-bakgrund? xD


 


Jahapp, så då får vi väl se hur nästa msp-bakgrund blir? xD Men jag tycker de bara borde ändra när det är speciella tillfällen, typ på julen=jul bakgrund, påsken=påsk bakgrund, sommar=sommar bakgrund, höst=höst bakrgund, halloween=halloween bakgrund och vår=vår bakgrund!   (Oj vad krångligt detta blev! O.o)


Men vad tycker ni om förändringen? KOMMENTERA!  


 

Av Elin ♥ - 31 juli 2013 21:19

Heej!  


Ville bara säga att på antingen fredag elr söndag så åker vi upp till Östersund. Och vi kommer hem den 17 augusti tror jag? Så vi ska alltså vara borta i 2 veckor.   Men jag säger ju såklart till när jag vet exakt dag och så! C:


 

Heeejj! Kul att du kollade in min blogg!

Presentation ♥


Heej! Jag är en tjej på 12 vintrar, och på msp heter jag Eiin. och är i level 16 :3
Jag började blogga den 12 augusti 2011! c:
Mina bilder/headers gör jag alltid i Photoshop elements 10!
Hoppas att ni gillar bloggen! :)

Följ bloggen ♥

Följ ♥ Läs mina inlägg ♥   med Blogkeen
Följ ♥ Läs mina inlägg ♥   med Bloglovin'

Sök i bloggen ♥

Fråga mig ♥

138 besvarade frågor

Omröstning ♥

Vilken level är du i på msp?
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
 Högre level

Länkar ♥

Kategorier ♥

Kalender ♥

Tidigare år ♥

Senaste inläggen ♥

Arkiv ♥

Håll reda på tiden! =)

 

instagram

RSS ♥Lucky Charms RainbowSkaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se